Blog TAT AGRO HUB Uludağ Üniversitesi’nde Gençler ile Buluştu!

TAT AGRO HUB Uludağ Üniversitesi’nde Gençler ile Buluştu!

Tat Gıda ve Tat Agro Hub Tarım ve Gıda İleri Teknoloji Merkezi’nin hedefleri kapsamında, gençlerin tarıma ilgisini çekmek, bilgi ve farkındalıklarını arttırmak amacıyla eğitim ve etkinlikler gerçekleştiriyoruz.


Bu amaçla Uludağ Üniversitesi’nde gerçekleştirdiğimiz eğitim etkinliğimiz, yoğun ilgi gördü ve oldukça enerji dolu öğrencilerle ile bir araya gelerek; tarım ve dijital tarım sektörünün gelişimi ve geleceği hakkında paylaşımlarda bulunduk.

Çok keyifli ve oldukça verimli geçen etkinliğimizde, emeği geçen Uludağ Üniversitesi Ziraat ve Gıda Toplulukları’na teşekkür ederiz.

Devam edecek etkinliklerimiz için Agro Hub Web sayfamızı sayfamızı takipte kalın!

Share This Post

More To Explore

Haber

Tat Gıda “6. Dijital Tarla Günü”nde Agro Hub’ı Tanıttı!

6.Dijital Tarla Günü’nde, Akıllı Tarım Teknoloji Uygulamaları ve Agro Hub Tat Gıda, çiftçi ile iletişimin artırılması, çiftçinin gelişiminin desteklenmesi ve tarımda dijitalleşmenin artırılması amacıyla hayata geçirdiği “Domatesin Önderleri Programı” kapsamındaki “Dijital Tarla Günü”nün 6.’sını Bursa Mustafakemalpaşa’da düzenledi. Dijital Tarla Günü etkinliğine; Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü Hamit Aygül, Mustafakemalpaşa

Bülten

Bizden Haberler Dergisi’nde; Tarım ve Gıda Sektörü

Tat Gıda Genel Müdürü Evren Albaş: “Bilime dayalı dijital tarım sürdürülebilirlik ve dünyanın geleceği için kritik” Sağlık, kalite ve lezzet odağında ürettiği ürünlerle yarım asırdan uzun bir süredir sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alan Tat Gıda, dijital teknolojilere yaptığı yatırımları, tarımın sürdürülebilirliğini esas alan akıllı tarım odaklı projeleri, çiftçinin gelişmesine ve